reede, 27. august 2021

Mhhh

Esiteks.

Täna oli esimene päev pärast kooli suvevaheaja algust, kus mul polnud ühtegi last kodus ja ma ei pidanud ka tööd tegema.
Ja mis ma tegin?
Sõna otseses mõttes magasin need 4,5 tundi maha nagu mingi lollakas. Isegi raamatut ei lugenud, isikliku ja perekondliku adminniga tegelemisest rääkimata.


Teiseks.

Eile käis koristaja. Igat senti väärt, maja läigib nagu prillikivi (vähemalt need osad, kuhu ma ta olen ligi last.)
Ainult et õhtul süüa tehes arenes klassikaline olukord, et kui koristaja on üle käinud, siis sa ei tea enam, kus sa lõikelaudu hoiad. Sain hakkama. Pole veel avastanud, kus ma neid siis hoian. 
Aga ei kurda. Prillikivi.


Ja kolmandaks.
Naabrikass.



Naabrikass lähemalt.



Sest ületänava gümna nimetuse lühend on KAT ehk kass.

2 kommentaari:

  1. Maitea, mo meelest on magamine sellises olukorras ideaalne ajakasutus. :-)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Magamine on tõesti hea viis aja veetmiseks, ei saa vaielda!
      Ainult et. Ma olen omadega endiselt selles etapis, et “maga kui beebi magab, korista kui beebi koristab, lalise põrandal looteasendis kui beebi laliseb, tee töö kui beebi tööd teeb” ja mu kolmene ja seitsmene beebi ei tegele selle isikliku adminniga, mille taga (hetkel tundub, et) seisab kogu isiklik ja perekondlik õnn. Passi ekraanis kui beebi passib ekraanis.
      Ma vähemalt enamasti loen ajalehti või raamatuid ekraanis. Samas nemad õpivad ektaanis tiktokist eluks vajalikke oskusi ja häkke (mida mina omal ajal telekast lastefilmidest sain palju vähem 🤷‍♀️)
      Mis ma tahtsingi öelda?
      Blogi kui beebi blogib.

      Kustuta