kolmapäev, 22. juuni 2022

Aga sa ise?

Kas sa ise läheksid kortsus särgiga kontorisse?
Kammimata juustega?
Hambapastase suuga?
Nina külge kuivanud kollidega?

Kas sa ise sõidaksid lössis kummidega rattaga?

Kas sa ise käiks ringi, püksid paksult koerakarvu täis?

Kas sa ise magaksid pissiste linade vahel?

Kas sa ise sööksid kaks päeva (!!!) pliidil seisnud makarone? (Ei, tegelikult ära sellele vasta, ma tean vastust ja ma ei taha seda kuulda.)

Ei? 

Ei.

Aga miks su lapsed siis…?

3 kommentaari:

  1. Ausalt öelda - enamasti jaa.
    Lössis kummidega ei viitsiks, kergem on täis pumbada. Ja kaks päeva seisnud makaronid ei ole mitte seepärast turnoff, et äkki pahaks läinud vms, ma lihtsalt ei leia, et nad eriti isuäratavad oleks ja kuna näljasurm ei ole mul veel silme ees, ma nt praeks nad pannil üle. Singiga.
    Aga veits pissised linad, kus märgus on juba kuivanud? Mis see ka ära ei ole. Kui mu lapsed imikud olid, kogu aeg magasin pissiste linadega ja ei tulnud isegi selle peale, et peaks ära vahetama ja puhtaks pesema.
    Nagu mida hekki, siis peaks ju päevas mitu korda linu vahetama vahel???

    Ja loomakarvad riietel on mulle jumala kama. Nagu JUMALA kama, ma üldse ei saanud aru hädaldamisest, et ei saa võtta valget kassi, ma enamasti kannan musta ja NII KOLE, või et ei lase koeral oma jalgade vahel läbi käia, sest pärast on püksid karvased ja ... ja mu poeg palus, et ma tooksin koju loomakarva-eemaldamise kleeprulliku. Sest TALLE käib pinda, et karvad riietel.
    Ja nina külge ei kipu mu kollid väga kuivama. Ma siuke tundlik, mind segab, kui nina isegi SEEST tatine on, kohe teen asju.

    Aga kui ma käiks kontoris või üldse tööl - ma muidugi ei käi - ma tunneks huvi kammimise ja pastavaba suu osas aint siis, kui mu söö oleks avalik, suhlen klientidega vms. Kui ma kohtungi ainult töökaaslastega, kelle asi? Teile töökohal ei meeldi mu kortsus särk?
    TEIE PROBLEEM!!!!!

    VastaKustuta
  2. Sa oled teine inimene ka. Aga tema ei käiks, ei sõidaks. Sööks ja magaks vist küll, aga …

    Ma ei tea, kas ma käiks ja magaks ja sõidaks. Ega vist. Aga kui on valida, kas ma saadan lapsed händikäpiga herilasepessa (st kooli) või ise, siis ma lastele seda raskemaks ei teeks, kui nagunii on see va kooliskäimine ja sotsiaalne areng

    VastaKustuta