teisipäev, 29. juuni 2021

8

Kaheksa aasta eest olid ühed pulmad.
Täitsa okei pulmad olid. Sellised lihtsad ja kerged. Valge kleit, hall ülikond, pere ja sõbrad. Suvine ja lihtne, rukkilillede ja karikakardega.
See oli veel eelmises elus, naljainimeste aegu. Notar taustal ja kaks pulmaisa-paaripanijat-naljurit eesplaanil. Meie nägu pulmad.


“Help me grow” nimeline inkboxist


Täna tõin tordi poest. Õhtul sõime. Oli ka selline kerge ja lihtne. Mitte liiga rammus ega magus. Aga maitsev.

Kaheksa. Uuesti ei teeks, aga kellegi teisega ka seda nalja tegema ei hakkaks. Ja lõpetama veel ka ei hakka. 
Lapsed on vahvad meil. 
Koer on. 
Kodulaen on veel puudu vist?

Ka inkboxist

10 peale pidime uue peo tegema. Samad inimesed ja lisaks uued inimesed kutsuma. Kaheldav. Aga võibolla siiski. Ära iial ütle iial. Äkki seks ajaks on juba kodulaen ka, siis on komplekt.


Ikka inkbox

Lilli ei toonud endale poest. Esteks pold, mis meeldiks, ja teiseks mina pean neid vaasitama ja kokku kasima, kui enam pole kena, mis ma neist ikka ise koju tassin ja endale tööd juurde teen. See on teiste ülesanne vaadata, et mul tööd otsa ei saaks. Muidu hakkab veel mõtlema ja kurat teab, kuidas see veel lõppeda võib.

Et kui peaks edasi kergemaks minema see. Kuld ja teemant jäävad tõenäoliselt ära, vaadakem passi, eks. Aga äkki hõbedani veab välja. Hõbelusikas suus ei sündinud ja hõbekandikul pole vist elus midagi ette antud, aga vaikimine hõbe, onju. Oleks ju kena, ei? No kui kergemaks läheb. Unistada ju võib!

2 kommentaari:

  1. Palju õnne! Aga... kui te just 50+ vanuses ei abiellunud, miks mitte kuldpulmadeni vastu pidada? Peaasi, et on tahtmist koos vanaks saada.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Õige, ambitsioonid peavad olema kõrged nagu kliimaeesmärgid!
      Keskmine oodatav eluiga on praegu meestel u 75, naistel u 83 aastat (neist tervena elatud aastaid, muuseas, aga mitte asjassepuutuvalt, mõlemal u 55-56), nii et teoorias ja keskmise alusel veaks 50ni välja küll, lausa 53 aastat tuleks abielu.
      Aga kõrge iga on nii mul kui tal perekonnas pigem erand kui reegel olnud, ühel vähk ja teisel südameasjad veres.
      Muidugi, eluviisi jm valides vast õnnestuks leevendada siit-sealt ja mõne aastakese otsa panna. Ja oma laste laste lapsed näeks heal juhul ära. Aga reaalne eesmärk on mul lapselaste kooli lõpetamisele minna.
      Abielu... tahtmist veel esialgu jagub tõesti. Tööd ka. Kui 25ni 🥈 jõuame, siis seame kulla sihiks! 🥇

      Kustuta